Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt helpen

Adoptie

Kijk maar eens hier. Al deze prachtige dieren wachten op een thuis!

Opvang

Dat betekent dat je een hond in huis neemt totdat deze geadopteerd wordt. Deze periode kan enkele dagen tot enkele maanden duren. Vaak moet een hond in het begin zindelijk gemaakt worden en geleerd worden om aan de riem te lopen. Dus het is dan zeker niet gemakkelijk. Maar het geeft ook heel veel voldoening, want uiteindelijk krijgt zo’n dier dankzij jou een nieuw baasje. Opvang betekent levens redden! Door een hond op te vangen geef je hem een veel grotere kans op adoptie. In Roemenie blijven de dieren vaak erg lang in de asiels en opvangcentra zitten. Voor veel honden is dat zelfs voor de rest van hun leven. Voor adoptanten in Nederland is het een groot voordeel om het dier in levenden lijve te ontmoeten alvorens zo een belangrijke beslissing van adoptie te nemen.

Mocht de hond tijdens de periode van opvang medische hulp nodig hebben dan worden de onkosten door onze stichting gedragen.

Wij zetten alleen honden in opvang die sociaal en vriendelijk zijn. Ook bange honden of getraumatiseerde honden verdienen natuurlijk een kans op een beter leven. Maar omdat we maar een kleine organisatie zijn, zijn we nog niet in staat om ook zulke dieren te helpen. Maar misschien dat dat in de toekomst nog anders wordt.

Donaties

Je kunt een eenmalige donatie doen voor castratie of voor het voeren van de zwerfhonden. Dat geld wordt sowieso goed besteed. Onze gegevens zijn:

Bankrekening: NL03 INGB 0006 8394 36 tnv Stichting Help Honden Roemenie in Veldhoven (BIC INGBNL2A voor overschrijvingen vanuit Belgie )

Paypal: helphondenroemenie@upcmail.nl

Ook kun je een artikel kopen via onze veiling pagina. Kijk maar eens, deel de link en geef een like.

Een andere manier is om donateur te worden voor 2 Euro per maand. Als dank ontvang je een fraai certificaat en verdien je een plekje in onze Hall of Fame. Ook zullen we jouw naam indien gewenst opnemen in de lijst van sponsors.